Πρόεδρος Δ.Σ ΡΙΚ: Η εξήγηση για την μισθολογική αναβάθμιση των 2 υπαλλήλων

13
0
SHARE

Τη δική του θέση για τα ευρήματα του Ελεγκτή σε ότι αφορά δυο υπαλλήλους του ιδρύματος που εκτοξεύτηκαν μισθολογικά έδωσε μιλώντας στο SigmaLive ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ.

Ο Ανδρέας Φράγκος τόνισε εξ αρχής ότι πρόκειται για απόφαση που λήφθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο ήταν παρών ο νομικός σύμβουλος του Ιδρύματος, ο οποίος έδωσε το «πράσινο φως» αφού πρόκειται όπως τους τόνισε για υπόθεση ιδιωτικού δικαίου.

Ο κ.Φράγκος αφού ανέφερε ότι πρόκειται για δυο δημοσιογράφους, η αξία των οποίων είναι καθολικά αδιαμφησβήτητη τόνισε ότι το ενδεχόμενο να οδηγείτο σε ακρόαση η υπόθεση αγωγής που καταχώρησαν οι δυο, ο μόνος ηττημένος θα ήταν το ΡΙΚ, πράγμα που τόνισε στο Ίδρυμα και ο νομικός σύμβουλος.

Θα δημιουργείτο μάλιστα προηγούμενο και για άλλους υπαλλήλους του Ιδρύματος, αφού όπως ανέφερε ο κ.Φράγκος «όντως υπάρχουν κι άλλα άτομα που ασκούν αναβαθμισμένα καθήκοντα στο ΡΙΚ ενώ προσελήφθησαν για άλλα καθήκοντα αρχικά». «Αυτά τα κακώς κείμενα είναι που πρέπει να διορθωθούν», τόνισε ο κ.Φράγκος.

5697a1673782f2839a6c1241d089dbb0 Πρόεδρος Δ.Σ ΡΙΚ: Η εξήγηση για την μισθολογική αναβάθμιση των 2 υπαλλήλων

Article source: SigmaLive – Read more..

LEAVE A REPLY