Ικανοποιημένος ο Ινσούα

10
0
SHARE

Αν και αρχικά δεν ήταν προγραμματισμένο, τελικά έγινε και ίσως οι εξελίξεις είναι άμεσες και θετικές για τον Παναθηναϊκό με βάση τα πρώτα μηνύματα που υπάρχουν.

Ο λόγος για το ραντεβού των ανθρώπων του τριφυλλιού με τους εκπροσώπους του Ινσούα και τη γενικού περιεχομένου συζήτηση που έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα. Μια συζήτηση τις οποίας τα δεδομένα τα διαβάσατε στο Sport24.gr και για τα οποία φυσικά ενημερώθηκε και ο Ινσούα και τον άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο.

Όπως χαρακτηριστικά έλεγε σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος τον ικανοποίησαν τα όσα του μετέφερε ο αδερφός του και εκπρόσωπος του καθώς για πρώτη φορά ήταν τόσο ξεκάθαρη η θέση του Παναθηναϊκού για παραμονή του Αργεντινού στο ρόστερ και μετά το καλοκαίρι.

Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων έλεγε: "Πρώτη φορά άκουσα να λένε πως θέλουν να μείνω και μετά τη λήξη του συμβολαίου μου. Το έκαναν ξεκάθαρο και αυτό είναι σημαντικό για μένα".

Άλλο βέβαια η επιθυμία των δυο πλευρών βέβαια και άλλο η συμφωνία στους όρους ενός συμβολαίου για το οποίο μάλιστα δεν έχει γίνει η παραμικρή κουβέντα αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα.

Για αυτό και η επόμενη κουβέντα που θα γίνει ανάμεσα στις δυο πλευρές πιθανότατα στα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όπως είναι λογικό βέβαια και από τη στιγμή που διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του είναι λογικό οι εκπρόσωποι του να έχουν ανοιχτά μάτια και αυτιά για να βρουν τις καλύτερες προτάσεις για τον πελάτη τους.

Γνωρίζουν βέβαια και οι ίδιοι πως πρώτα θα ακούσουν την οικονομική πρόταση του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία θα πάρουν την όποια απόφαση τους.

Από: sport24.gr

ea454b279e32718e14d1c931ad618654 Ικανοποιημένος ο Ινσούα

Article source: SigmaLive – Read more..

LEAVE A REPLY