Σε 48ωρη απεργία τα ΚΕΠ-Πώς θα λειτουργήσουν

8
0
SHARE

Κλιμακώνει τα μέτρα η Συντεχνία Ισότητα και κατέρχεται από σήμερα σε 48ωρη απεργία, η οποία θα επηρεάσει τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ).

Όπως αναφέρει σε  ανακοίνωσή της από τη συνάντηση μεταξύ της αντιπροσωπείας των Μελών του ΔΣ, του Υπουργού Οικονομικών και της Διευθύντριας του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει πραγματική πρόθεση συμμόρφωσης προς την Οδηγία της Ε.Ε, αλλά και προς άλλα νομοθετήματα, που αφορούν την ίση μεταχείριση προσώπων, που τελούν υπό τις ίδιες συνθήκες.  

Με μειωμένο προσωπικό, εξαιτίας της εξαγγελθείσας απεργίας των εργαζομένων, που υπάγονται στην Συντεχνία Ισότητα, θα λειτουργούν σήμερα και αύριο τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, τα οποία θα δίνουν προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση επειγουσών περιπτώσεων.

Σε ανακοίνωση, το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών καλεί το κοινό να είναι συνεργάσιμο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του, και να αποφεύγει να επισκεφθεί τα ΚΕΠ αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη.

cfaf904bd2f86297d29a1dfadbf25c8a Σε 48ωρη απεργία τα ΚΕΠ-Πώς θα λειτουργήσουν

Article source: SigmaLive – Read more..

LEAVE A REPLY