Πέπλο μυστηρίου γύρω απ’τον εντοπισμό πτώματος στο Μιτσερό

7
0
SHARE

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση εντοπισμού πτώματος γυναίκας σε φρεάτιο σε εγκαταλελειμμένο μεταλλείο στην περιοχή Κοκκινόγεια στο Μιτσερό.

Η επιχείρηση ανάσυρσης που κράτησε αρκετές ώρες ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20.30 το βράδυ της Κυριακής ενώ η πληροφορία για πτώμα στην περιοχή έφθασε στις Αρχές από τουρίστες που βρίσκονταν στην περιοχή. Άμεσα έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής.

Σήμερα, θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της γυναίκας στις 10 το πρωί από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πτώμα το οποίο βρισκόταν εκεί για τουλάχιστον πάνω από 2 χρόνια. Το πτώμα εντοπίστηκε σε πλήρη αποσύνθεση, σαπουνοποιημένο, σε φρεάτιο βάθους 20 μέτρων γεμάτο νερό.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά για τις Αρχές ενώ τώρα αρχίζουν τα δύσκολα της διερεύνησης προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητα της άτυχης γυναίκας.

Οι έρευνες στρέφονται και στις λίστες με τα ελλείποντα πρόσωπα που δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα, ενώ δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί τίποτα μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι προκαταρκτικές έρευνες.

4be62f4102b584d4eca09eba46a3eba2 Πέπλο μυστηρίου γύρω απ’τον εντοπισμό πτώματος στο Μιτσερό

Article source: SigmaLive – Read more..

LEAVE A REPLY