Μούχλα Tέλος με εγγύηση BISON

8
0
SHARE

Η μούχλα απειλεί την υγεία των ατόμων που υποφέρουν από αλλεργία, ασθένειες του αναπνευστικού, τους ηλικιωμένους, τα βρέφη… Επίσης, μπορεί να προκαλέσει βήχα, ερεθισμό των ματιών και του δέρματος, ναυτία, πονοκεφάλους και άλλα. 

ΑΝΤΙΜΟΥΧΛΙΚΟ ΣΠΡΕΥ & ΑΦΡΟΣ / MILDEW REMOVER

Χάρη στην ειδική σύνθεση του Αντιμουχλικού Σπρέυ & Αφρού, η μούχλα καταστρέφεται αμέσως. Μετά τη χρήση του προϊόντος εφαρμόστε την Ασπίδα προστασίας ενάντια στη μούχλα για να εμποδιστεί ο σχηματισμός της μούχλας ξανά.

Καταστρέφει αμέσως μούχλα, άλγη και βρύα σε τοίχους, δάπεδα και αρμούς Αποτελεσματικό μέσα σε 10 λεπτά Για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως: τοίχους, δάπεδα, αρμούς σε μπάνια, κουζίνες, υπόγεια, γκαράζ, προσόψεις, μπαλκόνια, γλυπτά, ζαρντινιέρες κ.ά Κατάλληλο για μεγάλες επιφάνειες και για επίμονους λεκέδες σε δυσπρόσιτα σημεία

ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΧΛΑ / PROTECTOR MOULD RESISTANT

Αφού εφαρμόσετε το Αντιμουχλικό Σπρέυ & Αφρό, χρησιμοποιήστε την Ασπίδα προστασίας ενάντια στη μούχλα που μειώνει τη δυνατότητα απορρόφησης υγρασίας των επιφανειών.

Εμποδίζει το σχηματισμό μούχλας Προστασία μέχρι και 2 χρόνια* Διαφανής και άοσμη σύνθεση κατάλληλη για σχεδόν όλες τις πορώδεις επιφάνειες που εκτίθενται σε συνθήκες υγρασίας Κατάλληλο για χρήση σε κατοικήσιμους χώρους, χώρους υγιεινής και γενικά, εσωτερικούς χώρους. Ιδανικό για την προστασία των ταπετσαριών και των επίπλων από την επαφή με την υγρασία των τοίχων *Εξαρτάται και ανά περίπτωση ανάλογα με τα επίπεδα υγρασίας, τις επιφάνειες, τα υλικά, τις θερμοκρασίες και τα σπόρια των μυκητών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. Τα προϊόντα θα τα βρείτε σε υπεραγορές, καταστήματα DIY και καταστήματα με υλικά οικοδομής. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος BISON στην Κύπρο: Leo Patriotis Ltd.

165e5fc75a84f7664b007c58252037db Μούχλα Tέλος με εγγύηση BISON

Article source: SigmaLive – Read more..

LEAVE A REPLY