Τραμπ: Θα ανακοινωθεί επίσημα ότι ανακτήσαμε όλα τα εδάφη του ISIS

9
0
SHARE

Η ανάκτηση του 100% των εδαφών που είχε καταλάβει το Ισλαμικό Κράτος θα ανακοινωθεί το συντομότερο την άλλη εβδομάδα, δηλώνει ο πρόεδρος Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τρμαπ δήλωσε σήμερα (6/2) ότι αναμένει μια επίσημη ανακοίνωση το νωρίτερο την επόμενη εβδομάδα ότι ο διεθνής συνασπισμός δυνάμεων ανέκτησε το σύνολο των εδαφών που είχε καταλάβει το Ισλαμικό Κράτος.

"Ο στρατός των ΗΠΑ, οι σύμμαχοί μας στον συνασπισμό και οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις απελευθέρωσαν πρακτικά όλα τα εδάφη που είχε καταλάβει το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ", δήλωσε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια συνάντησής του στην Ουάσινγκτον με αξιωματούχους του διεθνούς συνασπισμού δυνάμεων που υπό την ηγεσία των ΗΠΑ πολεμά την τζιχαντιστική οργάνωση.

"Θα ανακοινωθεί επίσημα, κάποια στιγμή, πιθανώς την επόμενη εβδομάδα, ότι έχουμε ανακτήσει το 100% των εδαφών του χαλιφάτου, αλλά θέλω να περιμένω να το ακούσω από επίσημα χείλη. Δεν θέλω να το πω τόσο νωρίς", τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος στην συνάντηση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

77d68394bb8af179a9fc3ddf2322190c Τραμπ: Θα ανακοινωθεί επίσημα ότι ανακτήσαμε όλα τα εδάφη του ISIS

Article source: SigmaLive – Read more..

LEAVE A REPLY