Λάρνακα: Συνελήφθη 42χρονος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

10
0
SHARE

Ένα άτομο ηλικίας 42 χρόνων από την επαρχία Λάρνακας συνελήφθη χθες  για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας  σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απαίτησης περιουσίας με απειλές, εκβίασης, απειλής βιαιοπραγίας, παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και άλλα αδικήματα που διαπράχθηκε στις 31 Ιανουαρίου, 2019 στην Πύλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την 1η Φεβρουαρίου καταγγέλθηκε από 55χρονο, ιδιοκτήτη internet café και από 53χρονο διαχειριστή καφενείου στην Πύλα, ότι στις 31 Ιανουαρίου μετέβησαν στα υποστατικά τους 10 – 12 άτομα και τους ζήτησαν όπως δίνουν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ τη νύχτα για προστασία.

Όταν οι δύο παραπονούμενοι αρνήθηκαν να πράξουν κάτι τέτοιο, τα άτομα τους απείλησαν ότι θα προκαλέσουν ζημιά στη περιουσία τους και στους ίδιους.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τεσσάρων ατόμων ηλικίας 32, 41 και 42 χρόνων.

15c56a2f111aea Λάρνακα: Συνελήφθη 42χρονος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Η Αστυνομία εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα έρευνας της οικίας του 42χρονου στην επαρχία Λάρνακας και χθες το μεσημέρι συνελήφθηκε και αφού ανακρίθηκε οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό όπου κρατείται.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι και στα υποστατικά του 42χρονου και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία αξιολογούνται. 

Αργότερα σήμερα ο 42χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τα άλλα τρία άτομα τα οποία φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

d0b9151470df0c63288c8cb0c318e19b Λάρνακα: Συνελήφθη 42χρονος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Article source: SigmaLive – Read more..

LEAVE A REPLY